natuurvlees Dobbelaere BVBA

Tarwerentestraat 2

Tel. + 32 50 50 05 42

8340 Moerkerke-Damme

Fax + 32 50 50 05 49

Groothandel

Wij beschikken over een ruim assortiment kwaliteitsvol natuurvlees:

Rundsvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte, panklare gerechten, zelfbereide fijne vleeswaren alsook een uitgebreid traiteur assortiment.

Slagerijen

Heel wat kwaliteitsslagers die opkomen voor gezonde en eerlijk voedsel kiezen voor het kwaliteitsvolle natuurvlees en komen zo bij ons terecht. Wij leveren PAD of in detailverpakking op vraag van de klant. U kan bij ons terecht voor een hele waaier aan producten van vers vlees, over panklare producten tot en met onze zelfgemaakte fijne vleeswaren.

Restaurant

Bent u op zoek naar de volle authentieke smaak van vlees om u gerechten te kleuren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren u precies DAT stukje vlees waar u naar op zoek bent om van Uw keuken een klasse keuken te maken.vWij proportioneren en verpakken zoals u dat wenst.

Retail

U beschikt over de betere buurtwinkel en bent nog op zoek naar een leverancier van een lekker stukje vlees, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een volledig gamma gesliced vlees, daarnaast produceren wij ook een ruim assortiment traiteurgerechten en een assortiment dagschotels. Ook verse soepen en aardappelproducten zijn beschikbaar in ons gamma.

Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons natuurvlees en neem contact met ons op voor verdere informatie.